RÖVID TÖRTÉNETEM

Fülöp Boglárka vagyok, 27 éves.
Hat éves korom óta a mindennapjaim része a sport. 14 évig táncoltam, majd az főiskola megkezdésekor ezt felváltotta a fitnesz. Elkezdtem járni edzőterembe, majd annyira megtetszett ez a fajta edzésforma, hogy eldöntöttem beiratkozom az IWI Nemzetközi Fitnesziskolába. Elvégeztem a fitness instruktori, személyi edzői és idén a táplálkozási tanácsadói tanfolyamot is. Aki ismer tudja, hogy már gimnázium óta a hosszútávú terveim között szerepel, hogy legyen egy saját privát fitness stúdióm!
És hogy miért is privát?
Számos ember nem kedveli a nagy, zsúfolt edzőtermeket, mert zavarban vannak, félnek elmenni és neki vágni az életmódváltásnak. Itt ettől nem kell tartanod, ugyanis egyszerre egy vagy kettő (páros edzés) ember lesz a teremben, és egy sokkal családiasabb, nyugodtabb környezetben tudunk együtt edzeni, változni, fejlődni!


MIÉRT VÁLASZD A B-FIT STÚDIÓT?

50 m²- es modern, világos, tágas, funkcionális teremben várlak Tata központjában, ahol privát edzések, és kis csoportos órák zajlanak.
Gyere és próbáld ki bizalommal, ha régóta fontolgatod az edzést, de még nem merted meglépni!
Itt nem kell félni attól, hogy feszélyezve fogod érzed magad, hisz mind a privát edzésen, mind a kis csoportos órákon maximum 6 fő vehet részt, ezáltal kellő figyelem jut mindenkire!